Bouworganisatie en Renovatie

Vraag een offerte voor jouw project

Bouworganisatie

Organisatie

In onze projecten hebben we als Unimaximaal een organiserende rol. Wij houden het project nauwlettend in de gaten en zorgen voor alles wat er organisatorisch komt kijken bij het project. 

 

Onderscheiden

Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

  • meedenken
  • proactief en consequent zijn
  • samen voor het beste resultaat gaan
  • werken met professionals met up-to-date vakkennis

 

Meedenken

Unimaximaal vindt meedenken met de opdrachtgever erg belangrijk. Immers standaard bouwoplossingen bestaan niet meer. Bijna alles is maatwerk tegenwoordig. Echter kun je alleen maatwerk leveren als je excact weet wat toekomstige gebruikers willen. Wij luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en geven advies. Wij onderhouden ook intensief contact met de partijen waarmee we samenwerken, zodat we de juiste partijen aan de juiste projecten kunnen koppelen.

 

Proactief en consequent

Door onze jarenlange ervaring denken we proactief mee met opdrachtgevers over de uit te voeren werkzaamheden. Bij een overeenkomst zijn we consequent in wat we afgesproken hebben en gaan doen. Afspraak is afspraak! Tegenover de opdrachtgever, maar ook naar iedereen waar we mee samenwerken. Wij doen wat we beloven, want uiteindelijk gaat het om het bereiken van een maximaal resultaat.

 

Samen voor beste resultaat

In de bouw is samenwerken van cruciaal belang. Alleen samen kun je het beste resultaat behalen. Om maximaal te presteren heb je goede partners nodig met de juiste actuele kennis en vaardigheden. Daarom werken we al jarenlang samen met ervaren en betrouwbare bedrijven, die tot de beste in de regio behoren.

 

Vakmensen

Unimaxmaal werkt met betrouwbare bedrijven. De professionele vakmensen binnen deze bedrijven stellen hoge eisen aan zichzelf en zijn goed in wat ze doen. Innovatie is voor ons even vanzelfsprekend als traditioneel vakmanschap. Wij werken met mensen die hun vak verstaan en een nuchtere en open mentaliteit hebben.

 

Renovatie

Duurzaam renoveren

Voor renovaties kunt u bij ons terecht. Met onze specialisten zorgen wij ervoor dat uw vastgoed na renovatie weer als nieuw is. Unimaximaal krijgt steeds meer renovatie projecten van bestaande (bedrijfs)panden. Nieuw bouwen of renoveren komt steeds vaker ter sprake waarbij de nadruk op duurzaam valt. Wij vinden het een uitdaging om met onze opdrachtgever mee te denken over de mogelijkheid het pand een tweede leven te geven en/of te verduurzamen. Denk aan een nieuwe buitenkant, nieuwe indeling, nieuwe installatie en een nieuw interieur. Op en top duurzaamheid! 

Interieur

Wij zij ook in te schakelen voor ontwerp en het plaatsen van interieur voor zowel particulieren als bedrijven. Het volledige interieur kunnen wij verzorgen, maar voor een los meubel kunt u ook bij ons terecht. Voorbeelden van interieur dat wij regelmatig ontwerpen en plaatsen zijn keukens, inbouwkasten en tafels. Uiteraard kunnen wij meer dan dat en denken we graag met u mee. 

Beton werkzaamheden

Wij doen ook veel beton werkzaamheden van kleine tot grote klussen, zoals funderingen, nieuwbouw, kassenbouw, zwembaden, bedrijfsruimtes, aanbouwen etc. 

Contact