Kantoorinrichting en ICT Ondersteuning

Vraag een offerte voor jouw project

Kantoorinrichting

Werkplek

Een plezierige werkomgeving is een veilige en gezonde ruimte waar medewerkers getriggerd worden om elke dag het uiterste uit zichzelf te halen. Unimaximaal is gespecialiseerd in het creëren van stijlvolle, ergonomische werkplekken en kantoorruimtes. Laat de inrichting en werkplekken van jouw bedrijfsruimtes over aan onze ontwerpers en laat je medewerkers met plezier hun werk doen. Ook onze directiekamers en managementkantoren zullen aanleiding geven tot betere prestaties.

Advies

Een nieuwe werkomgeving creëeren die ook productief en ergonomisch is doen wij vanaf de tekentafel. Het inrichten van een kantoor betekent keuzes maken en is afhankelijk van veel factoren. Met een professioneel advies presenteren wij ons plan als aanloop naar jouw nieuwe kantooromgeving.

Ontwerp

Onze designerss beschikken over creatieve en technische kennis. Wij zetten jouw wensen om in een bijzonder en verrassend ontwerp met behulp van moodboards, technische tekeningen en 3D impressies. Je ideale kantoor wordt zo werkelijkheid.

Realisatie

Unimaximaal is HET aanspreekpunt voor je nieuwe werkomgeving. Wij werken samen met betrouwbare en vaste partijen, waardoor wij snel kunnen schakelen. 

 

ICT Ondersteuning

Diverse mogelijkheden

Unimaximaal biedt diverse mogelijkheden op het gebied van ICT diensten. Niet alleen de beschikbaarheid van de diensten zijn van belang, maar ook de mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen doelen te realiseren!

ICT is een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk aan een betere en snellere communicatie via ICT ondersteuning, waardoor de productiviteit van medewerkers wordt vergroot. Het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen heeft direct impact op jouw hele bedrijf. 

Daarom hebben wij gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën. Ons doel is jouw succes!

Contact