Over Unimaximaal

Mijn naam is Max Moerman en ik ben het gezicht achter Unimaximaal. Ondernemen heeft mij altijd getrokken. Zo heb ik in het verleden al een eigen onderneming opgestart welke ik na 2 jaar heb verkocht. Ik merkte dat mijn ambities ergens anders lagen en ben toen in contact gekomen met een Westlands bedrijf in de bouw & interieur. Na een aantal goede gesprekken bij dat bedrijf heb ik besloten de sprong te wagen.

Deze branche was volledig nieuw voor mij, maar bij dit bedrijf heb ik de kans gekregen om van alles te leren en mijzelf te ontwikkelen. Na een aantal jaren ben ik op het punt gekomen om mijn eigen bedrijf in deze branche te starten. Met mijn ondernemersgeest en jaren ervaring weet ik wat belangrijk is voor klanten. Ik zet klanten op nummer één. Persoonlijke aandacht en communicatie staan centraal bij UniMaximaal. Samen met goede partners zorgen wij voor een maximaal eindresultaat van ieder project.

          Bouworganisatie

           Renovatie

           Vastgoed Beheer

            VvE Beheer

            Kantoorinrichting

            ICT Ondersteuning

Werken bij UniMaximaal

Werken in een jonge en dynamische omgeving? Nieuwe collega’s zijn altijd welkom in ons team. Verzend vandaag nog je gegevens via onderstaand formulier of bel direct Max Moerman via 06-55813705

 

Contact